Algemene Huurvoorwaarden
 
MeneerKrokant werkt altijd in goed overleg en in alle redelijkheid. Om geschillen te voorkomen hanteren wij op al onze goederen deze huurvoorwaarden. Zo weten beide partijen altijd precies waar ze aan toe zijn.
 
 
Huurvoorwaarden
Deze huurvoorwaarden gelden voor alle huurovereenkomsten die de klant met MeneerKrokant aangaat.
 
Prijsopgave
Alle prijzen die de website vermeld zijn inclusief de wettelijk verplichte BTW
De prijzen zijn voor gebruik per dag. In overleg kunnen de gehuurde artikelen eerder gebracht of later gehaald worden.

Borgsom
MeneerKrokant heeft het recht om een borgsom te vragen. Deze Borgsom staat vermeld in de bevestigings e-mail en op de kassabon die u krijgt.
 
Annuleren
Annuleringskosten binnen 7 dagen 50%, huur/bezorgdag 100%.
MeneerKrokant kan een huurovereenkomst altijd afzeggen wanneer zij schade verwacht of door onmacht niet in staat is om de goederen te leveren. Er wordt dan geen restitutie gegeven.
 
Betaling
MeneerKrokant verstrekt altijd een factuur, alle betalingen moeten bij aflevering worden betaald, tenzij anders overeengekomen.
Wanneer er niet bij aflevering betaald wordt moet de factuur binnen 14 dagen worden voldaan.
 
Huurperiode

Bij overschrijving van de vooraf afgesproken huurtermijn valt u in een hoger tarief. Alleen met toestemming van de verhuurder is het toegestaan de vooraf afgesproken huurtermijn te overschrijden.
 
Verzekering
Bij vervoer door de huurder of derden is het risico van beschadiging of vermissing voor de huurder. Bij vermissing, breuk of beschadiging is de huurder aansprakelijk. Wij zullen in dit geval de vervangingswaarde in rekening brengen. Le Croque Monsieur is niet verzekerd voor deze gevallen. Wanneer wij de vervangingswaarde in rekening brengen kunt u dit bij uw eigen WA verzekering te melden.
 
Bezorgen
MeneerKrokant werkt op basis van zelf ophalen en retouneren. Mocht er schriftelijk toch anders worden afgesproken dan brengen we kosten in rekening.
Voor bezorgen en ophalen verder dan 3 km vanaf de huisvesting van MeneerKrokant brengen wij € 0,65 excl BTW, per kilometer in rekening.
Hiervoor wordt het volgend adres genomen; Luchroom Bonjour deli Plaza, Lemsteraak 1, 2411NC  Bodegraven.
 
Inhoud site van Le Croque Monsieur
De prijzen en artikel omschrijvingen op de site zijn onder voorbehoud. De overeengekomen prijs staat in de bevestiging e-mail.

Aanbod van derden
Aanbod van derden, acquisitie en benadering via telefoon, e-mail en post word niet gewaardeerd. Wij zijn aangesloten bij het bel-me-niet register voor bedrijven. Wanneer bedrijven toch een aanbod doen via telefoon of actieve acquisitie en hun identiteit bevestigen met het doorgeven van hun kamer van koophandel nummer, e-mail óf visite kaartje wordt ons tarief in rekening gebracht met een opstartkosten van € 95euro excl. BTW en daarboven het tarief van € 45 excl. BTW.  per kwartier voor onze verspilde tijd. Prioriteit ligt hierbij voor energie bedrijven. Uiteraard melden wij uw organisatie bij de ACMControle en Mankementen
U dient zelf de goederen bij ontvangst direct te controleren.  Eventuele klachten moet u direct melden. Wij zoeken dan naar een passende oplossing. Als de materialen door ons worden afgehaald voor retour, moeten de huurmaterialen schoon en ingepakt klaar te staan voor transport.
Als de goederen vies of slechts gedeeltelijk schoon retour komen brengen wij schoonmaakkosten in rekening. Achterop de factuur staat wat de kosten zijn voor het desbetreffende artikel.